Ski- og skredworkshop

Ski- og skredworkshop i Sogndal

Ønsker du å lære mer om skikjøring, skredvurdering, snø kjennskap og turplanlegging? 10-13 februar arrangeres Ski og skredworkshop i Sogndal.

På denne workshopen kommer til å planlegge, diskutere og gjennomføre turer sammen med andre som er på kurset i grupper på 5-10 personer. Vi tar utgangspunkt i forholdene vi har, og hvordan vi etter beste evne kan finne god skikjøring på disse forholdene.

Det vil være veiledere til stede som ikke vil ta vekk sjansene for å utprøve på en trygg måte, både gode og dårlige forslag. De vil også være til stede for å gi en dypere forståelse av hvorfor snøen er bra eller dårlig, trygg eller utrygg. Vi legger også opp til ulike tema dersom det skulle være interessant. Temaer som skredredning, skiteknikk, bruk av kart og GPS, eller skikjøring på snødekt bre.

Etter turene samler vi informasjon fra de andre gruppene, diskuterer forholdene som er utgangspunktet for neste dag.

Hvem passer workshopen for?

Liker du skikjøring, og ønsker å lære mer om snø kjennskap og skredvurdering. Da er dette noe for deg

Dette er ikke et kurs, men en arena for erfaringsdeling hvor veilederne bidrar gruppene med dette. Vi forventer at de som melder seg på workshopen har noe tidligere erfaring fra skikjøring og topptur, samt har utstyret som kreves for dette.

Påmelding og pris- Det er et begrenset antall plasser på denne workshopen.

For å melde deg på og sikre deg plass på workshopen velg ditt alternativ i kontaksjemaet til høyre. Du vil få en bekreftelse på mail når du er påmeldt. 

Denne workshopen arrangeres på Eikum hotell i Hafslo. Her er det fine boforhold, god mat og plass for diskusjon og turplanlegging. I samarbeid med de kan vi tilby tre pakker: Pakkene som tilbyr overnatting og mat inneholder: 3x frokost med niste, 2x middag m/dessert og 3x kveldsmat.

Alternativ #1. Workshop+ 2 middager m/dessert. (Overnatting fikser du selv)                    Pris: 4290kr per/pers (Studentpris: 3790kr/per pers)

Alternativ #2. Workshop+ Overnatting på dobbeltrom med mat.                                          Pris: 6770kr per/pers

Alternativ #3. Workshop+ Overnatting på enkeltrom med mat.                                             Pris 7745kr per/pers.

Program

Slik ser programmet ut foreløpig. Hver oppmerksom på at små endringer kan skje.

Program

Ved å melde deg på godtar du følgende vilkår:

Påmeldingen er bindende når du mottar bekreftelse på mail. Dersom du blir skadet eller syk og ikke kan delta anbefaler vi at du tar kontakt med din reiseforsikring. Det er ikke lov å videreselge plassen til andre av hensyn til salgsvilkår.

Venteliste: Dersom du er på venteliste plikter du å takke ja til plassen dersom du får tilbud om plass innen en uke før start

Send forespørsel

Påmelding

Påmelding gjøres ovenfor. Har du andre spørsmål velg "Andre spørsmål"