ALPENE

ALPENE

Om du planlegger din neste skitur til alpene er dette plassen for deg! Her i en avsidesliggende dal helt på grensen til Italia finner du Maurienne. I denne Franske dalen, er det flere mindre kjente skianlegg som byr på fantastisk skikjøring rett ved heisanlegget. Her får man villsnøen stort sett for seg selv og man kan være så heldig å få kjørt pudder fra heisen helt til anlegget stenger.

Flere av UPguides sine guider er født og oppvokst i denne dalen. Med lokalkjente guider kan de gi deg den fulle alpeopplevelsen med skikjøring, god mat og drikke.

Om Maurienne
Sør-øst i Frankrike, på grensen til Italia finner du Maurienne. En dal i skyggen av de store turistplassene som Val Thorens og val dèsere. Dalen er 50 km lang med ulike skianlegg godt spredt utover. Dette gir mye lokale variasjoner i vær og forhold som vi aktivt benytter oss av når vi skal på ski. De ulike skianleggene gir oss muligheter for skikjøring i skogen, i høyfjellet, i bratte renner, eller fine flanker. Alt dette lett tilgjengelig fra skianlegget. Om du trives best med feller på eller skoa i kjøremodus fra du går av heisen – er dette plassen for deg