Skreddersy

- Vi skreddersyr kurs og turer både sommer og vinter.

Skreddersydde skredkurs, skapt med tanke på bedrifter og private enkeltpersoner som ferdes i bratt terreng. Enten du representerer en bedrift som ønsker å styrke teamets kompetanse eller er en privatperson med spesifikke behov, tilpasser vi våre kurs for å imøtekomme dine forventninger.

Har du sett for deg en tur eller et område du ønsker å utforske, er vi interessert i å høre fra deg! Å utforske nye fjellområder er noe av det kjekkeste vi gjør, og det legger til rette for et skikkelig eventyr.  

Våre erfarne instruktører tilbyr skreddersydde kurs og turer som dekker alt fra grunnleggende skredvurdering og redningsteknikker til avanserte metoder for risikohåndtering i fjellet. Vi forstår at behovene kan variere, og derfor er vårt mål å tilpasse opplæringen for å oppfylle dine spesifikke krav og mål.

Er dere en bedrift?

Ønsker dere bedriftsopplæring for å styrke teamets fjellferdigheter eller en personlig utforskning av skredterrenget, er vi her for å tilpasse kursene våre for å imøtekomme dine unike behov. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan skape en skreddersydd opplevelse for deg eller din organisasjon. Ved større grupper, eller gjentatte arrangement kan vi tilby egne priser.  

 

Våre guider er utdannet Tindevegledere(IFMGA) og har høy kompetanse innen sikkerhet i fjellet, enten det er på snø, is eller klippe.

Les våre vilkår for påmelding her