Om Vertikale Eventyr

Foto: Ola Roalkvam

Om meg

Vertikale Eventyr er et lite fjellføringsfirma som drives av meg, Jonas Østrem. For øyeblikket er jeg bosatt i Ålesund, noe som gjør Sunnmørsalpene og Romsdalen til min bakgård. Etter mange år med ski og klatring har jeg vært så heldig å utforske og blitt kjent i mange fjellområder i Norge, men også på Svalbard, i Alpene og Canada. Min lidenskap og interesse for friluftsliv, klatring og skikjøring er det som har gjort at jeg har valgt denne yrkesretningen – og nå vil jeg dele min kunnskap og årelang erfaring med andre som vil oppleve naturen på nært hold.

Jeg jobber fulltid i fjellet med kurs og fjellføring, både på sommer og vinter. Har egne kurs og turer, men blir også leid ut til andre bedrifter som driver aktivitet i fjellet. Når jeg ikke er på jobb, går mye av tiden til egne eventyr. Jeg er under kvalifisering for å bli Tindevegleder, noe som gjør at jeg blir sertifisert IFMGA guide. Dette gir meg etter hvert muligheten til å jobbe som Tindevegleder i alle verdens land.

Foto: Ola Roalkvam

Samarbeid

Her vil du finne forskjellige turer og kurs jeg tilbyr både alene og i samarbeid med andre aktører. Et godt samarbeid med andre bedrifter er viktig for at de lokale skal kunne nyte godene av at vi bruker naturen i deres bakgård – enten det er lokale reiselivsaktører, lokale overnattingsteder eller lokal mat.

Ved å tilby et bredt utvalg av kurs og føringsturer innen skikjøring, klatring og breturer vil vi sammen skape et minnerikt eventyr du lenge har drømt om!

Om turene

Har du lenge drømt om å klatre på spisse topper, finne skikkelig god skikjøring eller oppleve isbreer på nært hold? Mitt mål er å skape minner i fantastiske omgivelser, og skreddersy aktiviteter for deg som vil ha en uforglemmelig naturopplevelse. Vi har fokus på mestring, læring og inntrykk som varer! Vertikale eventyr vil skreddersy og tilpasse alt for å gi dere en trygg, minnerik og spektakulær opplevelse. Noen av turene kan være krevende, mens andre turer og kurs passer for de aller fleste, både store og små. Sammen med dere, vil Vertikale eventyr tilrettelegge for en god og trygg gjennomføring av høy kvalitet.

Kontakt

Finner du ikke hva du leter etter på denne siden? Ta kontakt! Her kan vi tilby et bredt utvalg av kurs, og føringsturer innen skikjøring, klatring, og breturer.