Skredkurs i Røldal

Skredkurs i Røldal

Ønsker du å lære mer om skred og skredvurdering? Da er dette en perfekt måte å starte topptursesongen på. På dette kurset lærer du mer om å planlegge og gjennomføre toppturen din ved å finne den gode, og trygge snøen.

Vi ser nærmere på hvordan vi bruker varsom, terrengvurderinger og snø kjennskap. Dette for at du skal kunne få mest mulig ut av dine dager på ski.

Dette kurset passer for deg som allerede er i gang med frikjøring og topptur, men som ønsker å lære mer om å finne god snø og ta gode vurderinger i skredterreng.

Dag 1 (ettermiddag): Teori og turplanlegging

Dag 2. Gjennomføre en tur i nærheten av Røldal.

-Skredredning og bruk av skredutstyr

-veivalg og orientering på topptur

-Planlegger tur for neste dag

Dag 3.

Gjennomfører tur i sin helhet med fokus på god skikjøring og trygge veivalg. Deltakerne skal gjennomføre turen sammen med hverandre og med vegledning fra instruktør.

Instruktøren på kurset er Jonas Østrem. Han er fra Haugesund og er godt kjent i Røldal området da dette var plassen han tok sine første svinger utenfor løypene. I dag jobber han fulltid med guiding og kurs på ski og klatring. Han er også under kvalifisering til å bli Tindevegleder.

Dagsplanene på kursene må tilpasses deltakere, vær og føre. Vi tilpasser kurset slik at deltakeren skal få mest mulig ut av kurset uansett nivå. Ta kontakt om du er i tvil om hvilket kurs du skal velge.

Pris: 3500 kr per pers. Minimum 4 deltakere.

Overnatting, utstyr og eventuelt heiskort er ikke inkludert i prisen. 

Ledige datoer:

  • 27.-29. desember 
  • 3.-5. januar 
  • 7.-9. januar 

Send forespørsel

Få tilbud

Send en forespørsel gjennom skjemaet over, så tar jeg kontakt snarest med et godt tilbud.